Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am servit mancare coreeana la pavilionul Coreei de la expo Milan 2015. Acele domnite foarte delicate, prietenoase si politicoase mi-au indicat sosul cu care era preparat puiul . Am achizitionat si eu o sticluta cu sos Gochujang -un sos dulce acrisor, hot. Dorind sa-l folosesc am cautat retete in limba lor. Am dat doar de asa ceva : 고기 칠면조 요리법. Arata bine dar tot ce am retinut a fost curcan, ceapa, telina. asa ca m-am lasat pagubasa si am continuat dupa inspiratie . Oricum musafirii s-au lins pe degete. Mi-a placut gustul placut piscacios-dulce -acrisor.
1
Semintele de susan mergeau foarte bine pentru decor . Din cauza vitezei le-am uitat .
2
Am folosit sosul cu crutare pentru ca am avut copilasi la masa .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult